Vintersol har öppnat!

Stiftelsens Vintersols anläggning på Teneriffa är nu öppen för både inneliggande och polikliniska patienter. Besök klinikens hemsida för aktuell information och kontaktuppgifter.

De flesta restriktioner som rör Covis-19 har hävts, men håll dig uppdaterad om aktuella regler. UD:s webbsida och appen Sweden Abroad ger aktuell information.

Kontakta din region för besked om när de planerar att sända patienter igen. Stiftelsen har uppmärksammats på att befintliga rehab-resurser i Sverige nu används för att hjälpa post-covid-patienter och att många kroniskt sjuka har fått minskad tillgång till rehabilitering. Det är viktigt att den som har behov av rehabilitering trycker på hos sjukvården och regionens beslutsfattare.

Om Stiftelsen Vintersol

Stiftelsen Vintersol äger en rehabiliteringsanläggning i Los Cristianos, Teneriffa. Vintersol erbjuder kvalificerad neurologisk och reumatologisk rehabilitering året runt.

Rehabilitering

Neurologisk och reumatologisk rehabilitering utomlands. Klimatvård/utlandsvård. Vi följer verksamheten och säkerställer att rehabiliteringen är av god kvalitet.

Vår historia

Vår historia och bakgrund. Landstingens egen rehabiliteringsanläggning. Ett brukar- och patientinitativ. Stiftelsen Vintersol har inget vinstsyfte.